Om Petra Sølling

 

Psykoterapi, Familie terapi, Mindfulness, Healing og Clairvoyance ved Petra Sølling

 

Færdiguddannet psykoterapeut hos ID Academy i 2016. Uddannet miljøterapeut ved CMT. Uddannet tibetansk healer. Uddannet Reiki healer og Clairvoyant rådgiver ved Marzcia Techau.

 

Udvikling i trygge og faste rammer.

 

Psykoterapi

 

Målet med psykoterapi er at hjælpe dig til at få mere frihed i dit liv. Psykoterapi hjælper

dig at forstå hvad du har af udfordringer, det hjælper dig at styre dine tanker og forstå dine følelser.

Så når livet udfordrer dig, kan du klare dig bedre. Livet er ikke altid let og de fleste mennesker oplever livskriser flere gange i løbet af deres liv. Dette er helt normalt. At tage sig igennem krisen kan være en hård proces. Omvendt ved vi at kriser kan skabe en nødvendig forandring og positiv udvikling.

Masser af videnskabelig forskning har igennem de sidste årtier dokumenteret, hvor afgørende vores holdning til os selv, vores helbred, indlæringsevner osv., er for vores fysiske og psykiske velvære. Og ikke mindst for både helbredelse af sygdomme og for positive ændringer i det daglige liv.

Stort set alle former for psykoterapi handler derfor også om at hjælpe dig som menneske med at ændre indstilling til forskellige sider og niveauer af dig selv. Alle terapiformer handler om at hjælpe dig med at tage mere ansvar for dit eget liv, og om at hjælpe dig til selv at medvirke til at få løst dine problemer og udfordringer. En del af denne selvansvarlighed er også at kunne overgive ansvaret for noget, som du vitterligt ingen indflydelse har på, til dem der eventuelt har.

 

Jeg har selv gået hele vejen og ved, hvor vigtigt det er i terapi med plads, støtte og rummelighed, til alle de udfordringer der måtte opstå undervejs i et terapiforløb. Jeg er her for dig igennem hele din udvikling. Du har min fulde fortrolighed og støtte.

 

Healing

 

Via healing kan jeg hjælpe dig med at finde hjem til dig selv ved at facilitere en dyb forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Healing-processen fokuserer på at lindre indre ubalancer, frigive blokeringer og skabe indre harmoni. Dette åbner op for selvopdagelse og en dybere forståelse af din egen essens, hvilket kan lede til en mere autentisk og meningsfuld tilværelse. Med min støtte kan du navigere gennem denne rejse mod personlig opfyldelse og indre ro.

 

Clairvoyance

Via clairvoyance kan jeg guide dig på en unik rejse mod at finde hjem til dig selv. Gennem intuitive indsigter og forståelse af energier kan clairvoyance hjælpe med at afsløre dybere lag af din personlighed og sjæl. Dette åbner op for selvopdagelse og en forbindelse til din indre kerne, hvilket kan være afgørende for at skabe balance og harmoni i dit liv. Med min clairvoyante vejledning kan du udforske og styrke din egen spirituelle rejse og finde en dybere forbindelse til dig selv.

 

At komme i gang.

 

Al begyndelse er svær, så det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas. Sammen finder vi frem til det, der er det rigtige for dig. Hvilke dine udfordringer er og hvad vej vi skal gå for at at komme igennem dem. Vi finder ud af hvilke dine ressoucer er og hvilken retning du gerne vil have på dit liv. Vi kigger sammen på det der er svært, så du på en god måde kan leve dit liv videre.

 

Jeg har min praksis i Greve/Solrød. Derudover arbejder jeg som speciallærer for børn med følelsesmæssige udfordringer, på grund af sociale udfordringer eller psykiske funktionsnedsættelser.

 

Så vidt livet tillader det, lever jeg mindfuldt. Mine mange års interesse for og udøvelse af mindfuldness, yoga og meditation, har givet mig en stor forståelse for sammenhængen mellem krop og sind.

 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kærligst

 

Petra Sølling