Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--petraslling-lgb.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Coaching

Coaching

Coaching.

- Når du har et mål, en drøm eller håb du vil realisere.

- Når du er ramt af krise, stress eller sygdom.

- Når du vil have større gennemslagskraft.

- Når du vil skifte karriere eller have mere ud af din nuværende.

- Når du vil skabe afgørende forandring for dig selv og andre.

- Når du vil se og forstå dig selv i et mere klart lys.

   

Hvad er coaching?
Coaching handler om at hjælpe mennesker at leve det liv de dybest set ønsker at leve. Coaching er med til at skabe balance, harmoni og personlig transformation. Med hjælp af coaching bliver du bedre istand til at forholde dig til andre. Du opnår en større integritet, kærlighed, medfølelse og forståelse. Coaching foregår primært ved hjælp af åbne spørgsmål. Coachen har ingen anden dagsorden end at være et professionelt redskab til at styrke din process fremad, uanset målet. Et forløb starter med at afklare forskellige praktiske forhold og rammer for forløbet, ligesom du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Hvem bliver coachet?
Alle slags mennesker bruger coaching. Alle der ønsker at udvikle sig på et eller flere livs eller arbejdsområder. Coaching anvendes både af privatpersoner, af par og i stadig højere grad af virksomheder, hvor medarbejdere, ledere eller teams coaches på konkrete problemstillinger eller opgaver. Det er coachens ansvar at vurdere om en person er egnet til et coachingforløb eller vil kunne få bedre støtte et andet sted.

Hvorfor blive coachet?
Måske har du et mål, en drøm eller et håb som du mangler mod til at realisere. Måske har du brug for at få et nyt perspektiv på dig selv og dit liv. Måske er du blevet ramt af krise, stress eller sygdom og har brug for at finde en ny vej. Et coachingforløb er med til at give dig større klarhed og en større indsigt i dig selv som menneske. Et coachingforløb med henblik på din arbejdsindsats giver ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med din coach. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Coaching - for at få et spændende, kreativt og meningsfuldt liv hvor du frit selv bestemmer.