Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/xn--petraslling-lgb.dk/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Om Petra Sølling

Om Petra Sølling

 

Psykoterapi Coaching Mindfulness og Meditation ved Petra Sølling

 

Færdiguddannet psykoterapeut hos ID Academy i 2016

 

Terapi i trygge rammer.

 

Jeg har selv gået hele vejen og ved, hvor vigtigt det er i terapi med plads, støtte og rummelighed, til alle de udfordringer der måtte opstå undervejs i et terapiforløb. Jeg er her for dig igennem hele din udvikling. Du har min fulde fortrolighed og støtte.

 

Al begyndelse er svær, så det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas sammen med mig. Jeg kan og vil gerne være din følgesvend på din udviklingsrejse. Sammen finder vi ud af hvad der er det rigtige for dig. Hvilke dine udfordringer er og hvad vej vi skal gå for at at komme igennem dem. Vi finder ud af hvilke dine ressoucer er og hvilken retning du gerne vil have på dit liv. Vi kigger sammen på det der er svært, så du på en god måde kan leve dit liv videre.

 

Jeg har min egen praksis i mit hjem i Solrød. Derudover er jeg frivillig samtalepartner hos Startlinjen.

 

Så vidt livet tillader det, lever jeg mindfuldt. Mine mange års interesse for og udøvelse af mindfuldness - yoga og meditation, har givet mig en stor forståelse for sammenhængen mellem krop og sind.

 

Jeg er født og opvokset i Sverige og har siden 1997 boet i Denmark. Jeg er gift og har fire børn.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Kærligst

 

Petra